Ekipet Sportive te FSHK

Nr. EKIPET  DHE SHOQATAT  SPORTIVE TE FSHK
1. Klubi Sportiv Partizani, Tiranë Ramiz Ismajlgeci
2. Bijt e Shqipes, Lushnjë Lirim Dedej
3. Fight Club Egnatia, Peqin,  Arjan Bahja
4. Shotokan Karate Do Tigers, Tiranë Aleksander Nikolli
5. Kamza Karate, Tiranë Luftar Kurti
6. Shito Ryu Karate, Tiranë Luftar Kurti
7. Wado Ryu Karate, Vlorë Reis Tozaj
8. Imperial Karate, Elbasan  Xhino Toli
9. Tirana MMA Center, Tiranë Rezart Spahia
10. Tirana International School, Tiranë Florian Muca
11. Shoqata Sportive Shqiponja, Tiranë Artan Tushe
12. Qendra Sportive Smart, Tiranë Florian Muca
13. Sport Klub Elbasani, Elbasan Mirandi Backa
14. Karate Energjia, Tiranë Erton Llatollari
15. Shkolla “Kristaq Rama” Tiranë Eugen Kondi
16. Klubi Sportiv Besëlidhja, Lezhë Dritan Sulaj
17. Klubi Sportiv Tomori, Berat Vilson Muca
18. Shito Ryu Karate Albania  Roland Mraca
19. Fight Club Elbasan Skender Jazo
20. Klubi Sportiv Studenti Ramazan Zelia
21. Shoqata Ajzberg Karate Mirandi Backa
22. Klubi Sportiv Flamurtari Reis Tozaj
23. Shkolla Metronom Enver Cakiqi
24. Klubi Sportiv Tirana Bekim Basha
25. Shoqata “Daniel Agolli Society “ Daniel Agolli
X