Njoftime

KARATE1 SERIA A, LARNACA

Ekipi Kombëtar në datat 16.02.2024 – 18.02.2024 ishte pjesëmarrës në Larnaca të Qipros, aty ku u zhvillua Karate1 Seria A , ku morën pjesë 83-shtete dhe 947-garues. Melos Gashi arriti të shpallet nënkampion në Kategorinë Senior -84Kg, nga 84-garues.Pas pesë fitoresh të merituara kundra, Francës,…

KARATE1 Premier League, CAIRO 2024

Ekipi Kombëtar në datat 19.04.2024 – 21.04.2024 ishte pjesëmarrës Karate1 Premier League i cili u zhvillua në Cairo të Egjipitit. Orges Arifi mori pjesë në Kategorinë Senior -60 Kg, pas fitores së merituar ndaj përfaqësuesit të Italis, u ndal nga perfaqësuesi I Egjiptit dhe Kazakistanit….

“Master Arts Martiaux”, Vernon Francë

Ekipi Kombëtar i Seniorëve arriti të shpallet Kampion në aktivitetin “Master Arts Martiaux” të zhvilluar në Vernon të Francës, në kategorinë Team Kumite, ata u shoqëruan nga trajneri i Ekipit Kombëtar, Fehmi Mahalla.Pas fitores së merituar në ndeshjen miqësore kundra ekipit“Spn Karate”, Ekipi Kombëtar u…

Testimi për breza në karate

Sot u zhvillua nga Komisioni Teknik i FSHK, testimi për breza në karate për ekipin Fight Club Egnatia.Urime të gjithë sportistevë që treguan një nivel shumë të lartë në demostrimin e teknikave të karatesë duke merituar plotësisht progresin dhe ngritjen në një nivel më të…

Kupa e Shqipërisë në Karate

Sot u zhvillua në Tiranë, Kupa e Shqipërisë në Karate organizuar nga Federata Shqiptare e Karatesë.Në këtë aktivitet morën pjesë 156 sportistë nga Klube dhe Shoqata anëtare të FShK.Renditja e fituesve në Kupën e Shqipërisë 2020.1. SK Elbsani,2. Karate Energjia,3. Shotokan Karate Tigers,Stafi FSHK, falenderon…

X