Author: manager

Grumbullimi i Ekipit Kombëtar të fëmijëve

Fundjavën e kaluar Komisioni Teknik i FSHK-së zhvilloj grumbullimin e Ekipit Kombëtar.Stërvitja u drejtua nga trajneri Lirim Dedej.Të pranishëm ishin edhe trajnerët Arjan Bahja, Bekim Basha, Vilson Muca, Skender Jazo, Mirandi Backa, dhe Reis Tozaj.Ky grumbullim u bë në kuadër të Kampionatit Ballkanik të Fëmijëve,…

EKF SENIOR CHAMPIONSHIPS 2024-ZADAR,CROATIA

Shqipëria renditet e 10-ta në Kampionatin Europian të 59-të, i cili u zhvillua në Zadar të Kroacis. Orges Arifi arriti të shpallet Nënkampion i Europës në kategorine -60kg.Abdullah Backa mori pjesë në kategorine Senior -67kg, pas një ndeshje të zhvilluar plot emocione, e cila përfundoj…

ORGES ARIFI NE FINALEN E KAMPIONATIT EUROPIAN

Orges Arifi, në finale të Kampionatit Europian.Një shembull frymëzues i vendosmërisë dhe talentit. Pas katër fitoresh spektakolare kundër përfaqësuesve të Zvicrës, Turqisë, Cekisë dhe në gjysmë finale kundra Azerbajxhanit, Arifi arriti te shkoj në shkoj në finale të Kampionatit Europian. Staf I FSHK-së falenderon ekipin…

KARATE1 Premier League, CAIRO 2024

Ekipi Kombëtar në datat 19.04.2024 – 21.04.2024 ishte pjesëmarrës Karate1 Premier League i cili u zhvillua në Cairo të Egjipitit. Orges Arifi mori pjesë në Kategorinë Senior -60 Kg, pas fitores së merituar ndaj përfaqësuesit të Italis, u ndal nga perfaqësuesi I Egjiptit dhe Kazakistanit….

“Master Arts Martiaux”, Vernon Francë

Ekipi Kombëtar i Seniorëve arriti të shpallet Kampion në aktivitetin “Master Arts Martiaux” të zhvilluar në Vernon të Francës, në kategorinë Team Kumite, ata u shoqëruan nga trajneri i Ekipit Kombëtar, Fehmi Mahalla.Pas fitores së merituar në ndeshjen miqësore kundra ekipit“Spn Karate”, Ekipi Kombëtar u…

KARATE1 SERIA A, LARNACA

Ekipi Kombëtar në datat 16.02.2024 – 18.02.2024 ishte pjesëmarrës në Larnaca të Qipros, aty ku u zhvillua Karate1 Seria A , ku morën pjesë 83-shtete dhe 947-garues. Melos Gashi arriti të shpallet nënkampion në Kategorinë Senior -84Kg, nga 84-garues.Pas pesë fitoresh të merituara kundra, Francës,…

X