Njoftime

Kupa e Shqipërisë në Karate

Sot u zhvillua në Tiranë, Kupa e Shqipërisë në Karate organizuar nga Federata Shqiptare e Karatesë.Në këtë aktivitet morën pjesë 156 sportistë nga Klube dhe Shoqata anëtare të FShK.Renditja e fituesve në Kupën e Shqipërisë 2020.1. SK Elbsani,2. Karate Energjia,3. Shotokan Karate Tigers,Stafi FSHK, falenderon…

X