Ekipi Kombëtar në datat 19.04.2024 – 21.04.2024 ishte pjesëmarrës Karate1 Premier League i cili u zhvillua në Cairo të Egjipitit.

Orges Arifi mori pjesë në Kategorinë Senior -60 Kg, pas fitores së merituar ndaj përfaqësuesit të Italis, u ndal nga perfaqësuesi I Egjiptit dhe Kazakistanit.

Melos Gashi mori pjesë në Kategorinë Senior -84Kg.
Ndeshjen e parë arriti të fitoj kundra përfaqësuesit së Italis dhe u ndal ndaj përfaqesuesit së Ukrainës dhe Francës.

Staf I FSHK-së falenderon ekipin përfaqësues dhe i uron suksese në aktivitetet e radhës.