Ekipi Kombëtar i Seniorëve arriti të shpallet Kampion në aktivitetin “Master Arts Martiaux” të zhvilluar në Vernon të Francës, në kategorinë Team Kumite, ata u shoqëruan nga trajneri i Ekipit Kombëtar, Fehmi Mahalla.
Pas fitores së merituar në ndeshjen miqësore kundra ekipit
“Spn Karate”, Ekipi Kombëtar u rendit ne vendin e parë.

Stafi i FSHK-ë falenderon ekipin përfaqësues për përkushtimin dhe profesionalizmin e tyre dhe i uron suksese të mëtejshme në rrugën drejt arritjeve të mëdha.
Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar (KOKSH)