Fundjavën e kaluar Komisioni Teknik i FSHK-së zhvilloj grumbullimin e Ekipit Kombëtar.
Stërvitja u drejtua nga trajneri Lirim Dedej.
Të pranishëm ishin edhe trajnerët Arjan Bahja, Bekim Basha, Vilson Muca, Skender Jazo, Mirandi Backa, dhe Reis Tozaj.
Ky grumbullim u bë në kuadër të Kampionatit Ballkanik të Fëmijëve, i cili zhvillohet nga 31 Maj deri më 2 Qershor në Stamboll të Turqisë.