Sot u zhvillua në Tiranë Kampionati Kombëtar në demostrime Kata.Ne këtë aktivitet morën pjesë 21 klube dhe shoqata anëtare të FSHK.Rezultatet përfundimtare:1. SK Elbasan2. Karate Energjia3. SK TomorriFSHK i uron suksese te gjithe pjesmarresve dhe fituesve ne kete Kampionat.Stafi FSHK