Author: karate

Testimi për breza në karate

Sot u zhvillua nga Komisioni Teknik i FSHK, testimi për breza në karate për ekipin Fight Club Egnatia.Urime të gjithë sportistevë që treguan një nivel shumë të lartë në demostrimin e teknikave të karatesë duke merituar plotësisht progresin dhe ngritjen në një nivel më të…

Kupa e Shqipërisë në Karate

Sot u zhvillua në Tiranë, Kupa e Shqipërisë në Karate organizuar nga Federata Shqiptare e Karatesë.Në këtë aktivitet morën pjesë 156 sportistë nga Klube dhe Shoqata anëtare të FShK.Renditja e fituesve në Kupën e Shqipërisë 2020.1. SK Elbsani,2. Karate Energjia,3. Shotokan Karate Tigers,Stafi FSHK, falenderon…

X