Njoftim !!!Ditën e shtunë më datë, 3 Tetor 2020, do të zhvillohet Kampionati Kombëtar në Kata.Ftohen të gjitha klubet dhe shoqatat anëtare të FSHK-së të marrin pjesë.Duke ju uruar suksese,Stafi FSHK