Ekipi Kombëtar përfundon garat në Kampionatin Europian të 51-të, me një perfaqësim dinjitoz, ku rezultatin më të mirë e arritën, Ernik Pjetri dhe Melos Gashi të cilët u renditën të 7-tët në klasifikim.
Staf i FSHK-së falenderon të gjithë ekipin përfaqësues dhe i uron shumë suksese në aktivitetet e rradhës.